Sammanfattning från Stockholm

Jag vet att det var ett litet tag sen jag lovade er att ge en sammanfattning. Bättre sent än aldrig, ellerhur!

I fredags var jag som sagt och klippte mig på Bobbys Academy hos Bobby. Efter tre och en halv timme i frisörstolen var jag äntligen klar. Vi ljusade upp håret med både blonda slingor och ljus solkysst botten färg. Resultatet ger en sommarblond effekt.

Efteråt besökte jag underbara J på hennes jobb tog en kaffe och mötte sedan H och M vid systemet på Skanstull. Verkligen kul att träffa massor av gamla simhoppare igen. Vi åt en trevlig middag tillsammans och tiden sprang iväg så fort att vi gick till Trädgården lagom till när det stängde, hämtade upp M och åkte istället direkt till Solidaritet. En houseklubb på Stureplan.

Lördagen började ganska sent, mötte upp J vid två. Vi åt en av de godaste Cesarsallader jag ätit, på Kofi på Stureplan. Efter att ha tittat runt i lite affärer slutade vi på LivingRoom i Gamla Stan med ett glas Rosé. Påvägen hem från city till Sköndal gick jag vilse. Av någon anledning hamnar jag i Skarpnäck och går helt på fel håll. Efter lite mer än en timmes prommenad och förvirrad bussfärd är jag lagom hemma till H's goda middag. Chilli-lime räkor med pasta. Lyx!

Mitt flyg gick inte hem förrän vid fem på söndagseftermiddagen. Så jag, H och J gick på NK's sista realisations dag. Hittade den perfekta presenten till mammas kommande födelsedag, men den var tyvärr förliten. Därför gick vi ännu en gång till Stureplan för att se om den fanns i Karen Millens egna affär. Turen var en gång på min sida. En sista hade de i rätt storlek. Nu hoppas jag bara på att den passar, vilket jag förmodar att den gör. Vi avslutade sedan min trevliga weekend på den italienska restaurangen Vapiano.


Färdigstylad hos Bobby


H & M på Solidaritet


A, M, H & M mingel, Solidaritet


H, M, M & S, Mingel Solidaritet


Dags att gå hem. Solen har redan kommit upp...


Bedårande J på Kofi




Lunch på Vapiano med H & J



Kryckor

Åh ingenting går som jag vill för tillfälle, allt blir bara fel. Igår hade vi familjegolf i Beddinge och efter det körde vi hem till Malmö. Idag var att fixa mina naglar på schemat, tvätta och tanka S bil inför imorgon och packa. Efter att ha flyttat runt lite saker från sommarhuset till S och sedan hem till mig springer jag ut och in från bilen. S försöker vara rolig och ska fälla mig när jag springer runt barfota. Han sparkar fram sitt ben samtidigt som jag slår min lilltå rakt in i hans sko... Jag hoppar på kryckor. Min tå är verkligen ingen vacker syn. Därför fick jag överge min andra halva idag, vi som inte träffats på jätte länge, för det var planerat att ta en coctail på Davidshall. Kaos!

Ovan på allt annat strul hittar jag inte min kamera sladd, den ligger någon stans i all min packning. Så nu sitter jag här och tycker synd om mig själv, med huvudvärk, fotont och ont i halsen. Vilken Weekend jag har framför mig. Nu ska jag packa klart min resväska inför Göteborg och SPA i Smögen.



Hemma från Stockholmo!

Nu är jag hemma igen från min weekend. Är ledsen för dåliga uppdateringar för er, men valde att njuta av tiden i Stockholm än att sitta vid datorn. Har tagit en del bilder som jag ska visa er. Gör en sammanfattning lite senare ikväll åt er. Nu ska jag ta och dricka upp mitt kaffe och mysa lite S som jag inte träffat ordentligt på jätte länge, även om jag tror att det är nyttigt för ett förhållande att vara ifrån varandra lite då och då.


Fredag

Efter tre timmar hos frisören är jag nu hos H. Ätit en godmiddag och tar det allmänt lugnt inför kvällens eskapader. Kvällens planer innefattar först vin här på Sköndal, sen bär det av till Trädgården och avslutas på Solidaritet. Ser ut som en lysande kväll i mina ögon.

( Jag har inte med mig någon sladd till kameran så ni får hålla er med bilder tills jag kommer hem! )

Nu hinner jag inte med er längre! Hörs imorgon.

Ha en bra kväll.


Stockholm

Godmorgon älskade läsare. Nu befinner jag mig i Sköndal i Stockholm, sitter och äter en makcka och lite yoghurt till frukost. Igår när jag kom upp var det fint väder, men redan efter en liten stund började det att regna, sen har det ösregnat och blixtrat hela natten. Jag är inte så glad för när det blixtrar och åskar, tycker att det är ganska läskigt.

Idag ska jag först upp i stan en stund och se vad NK har att erbjuda på sin rea, i eftermiddag ska jag till Bobby och klippa mig sen efter det äta lunch med älskade J. Jag vet inte riktigt hur jag vill ha mitt hår, har fått lite olika förslag av vänner, men jag blir alltid så feg när jag äntligen sitter i frisörstolen och det blir oftast att bara klippa så lite som möjligt och t bort det slitna. Tråkigt va? Vill kanske sätta i lite slingor för att få mer liv i det och få det att se tjockare ut. Eller hur är det alltid så att de som har tunt hår vill ha tjockt och de som har lockigt vill ha rakt sen tvärt om. Varför blir man aldrig helt nöjd med det man har?



Nu är det dags för mig att göra mig iordning.


Broschan fyller 13!

Idag fyller lillebror 13år! Ett stort grattis! I eftermiddag kommer lite släktingar på middag och tårta. Hoppas på att vädret spricker upp så vi kan sitta ute.





En bild på mig och brosan när vi firar pappa på Mas Palomas


Såg precis...

Jag såg precis att mitt inlägg om simhopp inte kom upp som det skulle... Det som lagts upp är en halvfärdig version och bilderna saknas. Typiskt nog har min laptop gått sönder för fjärde gången, så nu är inlägget försvunnet. Jag har lärt mig efter ex antal gånger att alltid kopiera in hela inlägget i word före jag sparar, för blogg.se har en tendens att strula med ämna mellan rum.

Nå, så igår fick jag ta bussen till Malmö, för att min bil stod hemma på vår gata i stan. Tog det som en utflyktsdag och stannade ett par timmar i Trelleborg för lite shopping och sprang på en barndomskompis som jag inte träffat på jätte länge! Fick med en del saker hem, en svart klänning, en byxdress, ett skärp, ett par jeans och underkläder. Gillar att Trelleborg alltd har massor av storlekar kvar på rean.

När jag väl kom till Malmö hämtade S mig och vi körde till SIBA och lämnade in min dator. Den här gången lovade de mig att den ska reklameras till HP och jag får hämta ut en ny dator. Längtar!

Nu är jag i sommarhuset med S och har precis kommit ut från en skön dusch medans S sitter och sover i en fotölj.


En trötter...


Nyduschad och myser en regnig dag som den här.


VM i Simhopp i Rom 2009

Jag kan inte mer än säga att jag är imponerad över VM i Simhopp i år. Malmö bidrog med två stycken som tävlade för Sverige ut av totalt fyra. Jag har suttit som klistrad framför hoppningen på Svt, men Sverige hade lite otur på vissa höjder. Men jag är så imponerad av Christofer och Jonathan er insats har varit stark.


Kort sammanfattning:

I den svenska hopptruppen ingår:

Daniel Egana, 21 år. Tävlar i 3 meter och 3 meter synchro.
Främsta meriter: VM-final, två EM-finaler i synchro 3 meter, fyra i synchro vid GP i Rostock 2009, fyra SM-guld.

Elina Eggers, 22 år. Tävlar i 10 meter.
Främsta meriter: EM-brons 2008, guld och två brons vid EM för nationsmästare, OS-final 2008, 13 SM-guld.


Christoffer Eskilsson, 20 år. Tävlar i 10 meter.
Främsta meriter: EM-fyra 10 meter 2009, trea vid ADCC 2008, sexa på GP i Rostock 2009, trea på EJM 2006, åtta på UVM 2008.


Jonathan Jörnfalk, 19 år. Tävlar i 3 meter och 3 meter synchro
Främsta meriter: 3 meter: 371 poäng vid EM i Turin 2009, 3 meter synchro: 391 poäng vid Amsterdam Diving Cup i Amsterdam 2009.


Elina Eggers missade semifinalen


Elina Eggers missade i försöken i höga hopp och får inte hoppa semifinal i VM i Rom.

Eggers missade i sitt sista hopp, en två och en halv mollbergare i gruppering, ett hopp som är ett av hennes säkraste, och hamnade utanför de 18 semifinalplatserna.

Hon fick ett underslag och det plaskade rejält. Eggers fick 36 poäng för hoppet. Totalt blev det 264.80 poäng och en 26:e plats.

Eggers, 22, tog EM-brons och nådde OS-final förra året.



15-åring vann VM i höga hopp


15årige engelsmannen Thomas Daley kom från slagläge och hoppade förbi kinesen Qui Bo i de två sista omgångarna efter fantastiska hopp.

-Han var ytterst nära maxpoäng. Det är den häftigaste final jag någonsin sett, säger SVT:s expert Joakim Andersson efter finalen.

Daley hoppar än så länge bara höga hopp och Joakim Andersson säger att så länge han gör det kommer han inte att bli en av de bästa simhopparna någonsin.

-Men han har ett psyke utan dess like.


Ryggont!

Jag har jätte ont i ryggen idag. Definitvt från arbetsställningen. Kan knappt sitta normalt, och ligga ska vi inte tala om. Knaprar voltaren nu för att se om det hjälper. Känns ungefär som när man har nackspärr, men det sitter i stället i svanken. Jätte jobbigt. Har inte tid med det nu inför min kommande helg och nästa veckas weekend. Berättar mer om den när det närmar sig. Får se om det blir jobb imorgon, annars tänker jag köra in till Trelleborg en vända, behöver lite nya basic saker som shampoo, bodylotion och lite annat nödvändigt.

Nu ska vi ha räkfrossa med vitlöksbröd hemma och sen blir det maräng tårta med jordgubbar till fika, för Johanna har namnsdag idag. Maräng tårta är nog en enkel favorit  tårta på sommaren. Får se om jag ska sätta mig ikväll och komma fram till ett förslag på en födelsedagsfest för mig. Känns som tiden bara springer iväg, så får se  till att komma fram till något snart om alla inte ska vara uppbokade redan. Om jag orkar ha något....

Nu är det dags för middag!


Stockholm bokat.

Nu har jag bokat mitt flyg till Stockholm, torsdag till söndag. Kommer bli underbart! Älskar Stockholm, speciellt på sommaren. Klockan springer iväg...

Sov gott!


Slitsamt

Usch vad trött jag är. Tror jag ska krypa till sängs redan efter maten, titta på film och läsa det nya numret av Elle. Behöver lite egoboost förtillfället. Får se om jag fixar till mina tår innan också. Har precis tagit mig en varmdusch och lagat en halvfärdig köttfärssås, väntar på fler ingedienser som mamma kommer hem med snart. Min lillebror kom precis och klagade på att det ser "äckligt" ut och det blir lite mat för honom idag för att det fanns svamp i. Kan man bli mer irriterad? Då kan han faktiskt lyfta ett finger själv någon gång. Nog med klagomål för idag!

Imorgon ska jag ta med mig pannkakor till frukost. Yummy! Längtar nästan redan dit. Bara två dagar kvar nu. Och jag kan berätta i en parantes att alla mina naglar ser fortfarande fina ut. Det är ett under! Behöver kanske inte gå och fixa dem innan jag åker till Stockholm, den som lever får se.


Sliten och vill att tiden ska gå fortare...

Här är det andra bullar, mer Team Happy!


Söndag i Båstad

Imorse började jag och J dagen med en jätte mysig frukost på vår lantgård i en verkligen pitoresk miljö. Efter att ha packat väskorna hämtade mamma och pappa oss och vi åkte in till Båstad för att se finalen. Matchen började inte förrän två så vi tog oss en prommenad i Båstad. Där finns verkligen hur många söta små hus som helst! Riktigt gulliga och gammeldags. Efter redan 10 min på vår promenad längs kusten kommer där en vanlig man i slappa kläder med en hund. Ju närmre han kommer desto mer skygg blir han, nästan jämnsides med oss ger han oss en snabb blick och drar sedan ner kepsen för huvudet och upp med kragen. Gissa vem det var?! Prins Carl-Philip i egen hög person. Det var helt klart helgens bästa hot-spot, men vi har även sett bla Peppe Eng, Henric Larsson och Zlatans fru.

Lite innan matchen började tog jag och J plats i loungen för att se finalen. Spännande räcker nog inte att säga. I andra set kände man gåshud på kroppen för Söderling. Men, som ni säkert redan vet vann han Swedish Open 2009. Grattis!


J med sin baguett till lunch





Nu är det dags för mig att byta om och krypa till sängs. Klockan ringer sex imorgonbitti, så det gäller att få ordentlig sömn inför en tuff dag.


Lördag i Båstad

Vi körde upp till Båstad och började vistelsen med att hämta ut våra entrékort på hotell Skansen mitt i Båstad. Bland våra biljetter ingick även lunchbuffé på Peppes Bodega, vilket vi tog åt oss innan vi gick in i loungen för att se första semifinal matchen. Det var en god buffé färsk potatissallad, pastasallad, färsksallad, nybakat bröd, oxfilé och lite annat smått och gott. Efter lunchen, var det som tur uppehåll, så att matcherna blev av. Vi orienterade oss runt bland alla montrar och kom lagom fram till loungen för att dricka ett glas rosé innan allt drog i gång. Båda semifinal matcherna slutade med att J. Monaco och R. Söderling skulle mötas i final.

När matcherna var avgjorde åkte vi till vårt lantgårdshotell i Lögnäs, där vi gjorde oss i ordning för kvällens kommande händelser. Kvällen spenderades mestadels inne på Peppes Bodega.


Dagens: Svart shorta H&M - Kapribyxor Mango - Jacka Peak - Skor Sebaro


Lunch på Peppes Bodega

J uppe i Backahill-loungen


Dags för A. Vinciguerra och R. Söderlings semifinal match


En nöjd Anna njuter av de få solstrålar som lyser


Ett hårresande andra set


R. Söderling


Skål!!




Kvällens Romar inspirerade outfit: Skor H&M - Shortklänning H&M - Skärp Vintage - Väska Australien


Party-J tittade fram ganska snabbt!


Mingelbild från Peppes Bodega




Swedish Open i Båstad

Nu håller jag på att packa det sista och klä på mig, för snart blir jag hämtad. Vi ska till Båstad hela helgen. Jag trodde vädret skulle vara lika fint som hela veckan har varit med imorse när jag tittar ut genom fönstret är det ösregn. Verkligen tråkigt. Har sett fram emot Båstad så mycket och packat ner fina sommarklänningar. Det blir nu för mig att packa ner ett par jeans och en snygg top i reserv om vädret fortsätter så här hela kvällen också.

Det kommer bli dåliga uppdateringar här fram till imorgonkväll. Det kommer inte finnas någon tid över för bloggen, men imorgon kan ni vänta er en bra resumé. Ha en trevlig helg allihop!


Internationella Högskolan i Jönköping

Vi ber om ursäkt för problemet med dina ansökningspoäng, men vi har nu rättat till det och du har blivit antagen till Internationella Högskolan i Jönköping på International Management.



Jippi! :)






Jordberga

Nu har jag jobbat på fälten hela dagen på Jordberga gård. Vilka barndomsminnen som kom fram. Jag förstår inte hur jag orkade ett par veckor i sträck. Det är verkligen super jobbigt. Slutade redan klockan tre idag eftersom det är fredag, och har redan hunnit med och sova en timme. Det har varit strålande sol hela dagen så det har blivit att gå i bikinitopp, gummistövlar och mjukis shorts. Ingen vacker syn, men ack så bra när man ska få lön för att bli brun.

Har för tillfället jätte ont i huvudet, men äter lite chocklad nu som säkert kommer pigga upp. Snart är det dags för mig att packa till imorgon, då det bär av till Båstad. Ljuvligt!


Systeryster sitter på asfalten bredvid trakorn och pausar.


Här satte jag mig  istället.


Dags för vår picknick till lunch.


Mooooorning!!

Nu är jag uppe med tuppen! Dags för mig att slita hela dagen. Men för pengarna är det faktiskt värt det. Har packat köttbullar, rödbetssallad, mackor och dricka. Jag kommer överleva det här. Kanske inte mina naglar dock... Kan ni gissa vad jag ska göra?

Hörs i eftermiddag! Ha så mysigt i solen nu innan det dåliga vädret kommer imorgon.




Picknick

Nu håller jag på att laga picknick för imorgon. Ska jobba lite extra nu innan Båstad, sen ett par dagar i nästa vecka. Aldrig fel med dubbel inkomst nu innan mina små weekends som väntar.

Imorgon på min meny står mackor med kokt ägg och kaffe till frukost och köttbullar med sallad till lunch. Letar lite i kylskåpet efter något kul att äta. Det väntar en jobbig dag framför mig. Får se till att jag har batteri på min iPod, så går dagens mycket fortare.

Lite bilder från idag,



Älskar att mitt lår ser dubbelt så stort ut som hela mig...


Ernst! Han kan allt!

Sitter och tittar på Sommar med Ernst på Tv4. En fantastisk man, han kan allt. Bygga, plantera, laga mat och inreda, vad mer kan man behöva? En underbar karl! Dock för gammal för min smak för att känna att man ska lägga in en stöt.

Idag har jag varit och badat vid kallbadhuset med S, hans bror och en massa hockeykompisar till honom. Det blåste kanske lite mycket för att säga att det var en perfekt dag. Årets första dopp blev det. Inte illa va!!  200m simning mellan två bryggor.

Nu är jag i Beddinge och tar det lugnt.



Nattbloggning

Nu har jag precis kommit hem från Harry Potter och Halvblodsprinsen. Ska inte påstå att jag är något super Harry Potter fan, men den här filmen var jämfört med de andra inte alls bra. En lång och ganska seg film, som inte fick något direkt anti-klimax. Jag hade väntat mig mer spänning och action men helt plötsligt var filmen slut. Det kändes nästan som om den slutade precis i upptrappningen av någon spännande händelse. Den här filmen, tycker jag, passar nästan bättre under kategorin kärleksfilm, med tanke på att det var med lovescenes än action.

Jag har en tendens att alltid köpa förmycket popcorn och läsk. Jag och min syster delade på ett Hollywood-meal, plus snusklubba och Ahlgrens bilar. Vi, eller snarare jag, åt halva popcornen och har nu super ont i min mage. Kanske rätt så väntat!

Dags för mig att hoppa i säng! Imorgon blir det beachen.


Syster, jag och M


Såklart har jag den största popcornen man kan tänka sig!


En liten linslus!

Dags för mig att hoppa i säng. Godnatt!


Monark

Jag har äntligen köpt en nya cykel!! Nu i eftermiddags var jag med S och hans bror för att införskaffa en cykel. Det blev en ljusrosa Monark i modell Karin. Helt perfekt, med himla skön sadel. Har till och med köpt till extra försäkring i två år, så att det inte slutar som med alla andra att den också blir stulen. Är trött på att alla mina cyklar blir det hela tiden, så nu är det många lås som gäller. Hoppas på att den blir mer svår åtkomlig då, så att de tar någon annans än min. På den senaste tiden har jag blivit bestulen på tre cyklar. Det borde finnas något att göra för att de ska bli mer svårt åtkomna. Även om man använder tjocka lås räcker inte det. Jag tror att jag ska uppfinna ett ellås med alarm på, då kanske man blir miljonär på kuppen.


Bilden missfärgar den lite, för här ser den vit ut.

Dags för mig att göra mig iordning, ska nämligen på Harry Potter permieren ikväll med min syster. Snart dags att kila om man ska ha en chans att köpa popcorn innan filmen kommit halvvägs.


Lunch på Haj

Efter att ha väntat hela förmiddagen på att Anticimex skulle komma och spruta gift i mitt rum, cyklade jag upp i stan för att äta lunch med A. Det blev en god och sund sushilunch på Davidshall restaurang Haj. Mycket mysigt i den varma sommarsolen. Kändes nästan så kvavt att det skull bli åska, men det undslapp vi. Vi avslutade sedan lunchen med en kaffe på EspressoHouse som ligger nästan vägg i vägg. Uteserveringar gör att maten smakar mycket godare tycker jag. Efter det tog vi oss en vända på köpcentert Storgatan, men det mesta där vara bara övervintrad rea. Ser dock inte fram till att höstkläderna ska komma in. Sommaren får gärna vara mycket längre för min del.


Tog inga bilder, så bjuder på en på oss från midsommar 2007. Tur man förändras till det bättre!



Trötter

Nu ligger jag i soffan och tittar på Scrubs. Tänkte jag skulle masa mig in i badrummet strax och borsta tänderna. Är trött efter den här effektiva dagen. Imorgon ska jag på premier och köpa cykel.


Sov gott underbara läsare!!


Skåneresa

Idag har varit en hektisk dag. Imorse åkte vi vid tio till Kiviksmarknad i Kivik utanför Simrishamn. Vi hade kommit fram till att köra E22an för att sedan ta av längs kusten ner mot Simrishamn. Men som förutspådt så körde vi av förtidigt och kom vilse. Efter lite sightsing i Skåne kom vi fram lagom till lunch. Jag tror aldrig att jag sett så mycket bilar förr som där. Blev dock lite besviken av utbudet på marknaden. Det såldes bara massor av skräp. Det enda vi köpte var 14 par strumpor för 100kr. Ett riktigt kap! Vi köpte även biljetter till motorcykel showen William Arne där vår lager kille kör. Skit fräckt! de kör med antika motorcyklar i en rund tunna på väggar som har 90 graders lutning.

När vi tröttnat på allt som har med marknad att göra körde vi vidare till Stenshuvud och fikade på Cafe Annorlunda. Ett anrikt cafe beläget i ett gammalt hus. Speciellt med Annorlunda är att man betalar 60kr sen får man äta hur mycket kakor man vill. Mums!

Resan bar sedan av till Simrishamn där vi tog något att dricka och bara tittade runt. Vi avslutade sedan resan i Ystad och tog oss en titt på gågatan. En riktig pitoresk stad där jag gärna kan tänka mig att bo i framtiden.

Nu ikväll har jag och S grillat flintastek. Efter det tog vi på träningskläderna och inlines och åkte ner till ribban därefter hem igen. Mer eller mindre Malmö runt. Tycker om att träna olika sorters träning, så lite inlines en ljuvlig kväll som den är satt alldeles utmärkt.


Dagens: Shortsdress H&M - Skärp H&M - Kofta Kookaii - Väska Stockh lm


S mitt i röran på Kivkismarknad


Lite försmak på MalmöFestivalen, Langos till lunch


D från jobb lägger ribban på första numret av William Arne-shown


Värre blev det...


Café Annorlunda vid Stenshuvud på Österlen


Underbara S på uteserveringen


En rubrik

Har lite svårt med att komma på en rubrik idag. Bara en massa klydd för tillfället. Har precis insett att studera.nu har missat att lägga till poäng från mina utlandsstudier och diplom i Ung Företagsamhet. -2 p. på min ansökan. Inte konstigt att jag kom på 193 reserv. Har pratat med universitetet nu och sitter i telefonkö till studera.nu. Du står fortfarande i kö. Din plats är 42. var god håll kvar, vi tar strax emot ditt samtal. Måttligt irriterad jag är nu. Tänk om jag inte kommer in för att de strulat till med mina papper. Gah!

Igår satt vi ute hela kvällen och spelade "Malmö spelet". Monopol som utspelar sig i Malmö. Så istället för att gå i fängelse fick man spela bort sina pengar på Casino Cosmopol. Jag, suck, förlorade! Så klart ska S vinna, har har en tendens att göra det så fort vi ska göra något.  Jag tycker att sällskapsspel är underskattat, man borde göra det oftare! Även om jag inte tycker om att förlora.

Nu ska jag ut och springa en runda, behöver verkligen avreagera mig lite. Just nu kokar hela kroppen, för alla saker runt om mig. Sen ska jag nog cykla hem till mormor en sväng och vara smakråd åt hennes nya klänningar.


Så här glad ser M ut innan han och jag börjar förlora.


The winner takes it all!


Kvällssol

Nu sitter jag på terrassen med S och M. Vi har precis grillat korv och njuter av solen. Lämnade av Lene på centralen för ett tag sen. Sorgligt, för nu vet jag att jag inte kommer att träffa henne på väldigt länge. Jag tror det är bra att sakna, för när man saknar uppskattar man det mer när man får det. Pojkarna springer runt i trädgården nu och spelar golf, medans jag satt mig med godisskålen och myser i den varma kvällssolen. Lite senare blir det ett dopp i Västra Hamnen. Årets första dopp... Snart mitten av juli och jag har fortfarande inte badat i havet. Illa för att vara mig.


Söta L med all sin packning


S som fick sköta grillningen av mina Dennis-korvar


L som sitter och njuter med en kall öl




Typiskt!

Nu när jag har en sladd till kameran passar den inte i L's kamera. Nu sitter vi i vars en solstol under blå himmel framför poolen. Riktitgt mysigt. Efter en brasa på stranden igårkväll gick vi och la oss tidigt. Var verkligen slitna sedan vi var ute dagen före.

I fredags började vi dagen med hemma SPA. Bastu med inpackning och ansiktsmask, medans regnet östener utanför fönsterna. När vi blev som nya människor körde vi till Burlöv center för att titta på lite rea. Vid sex kom M och A med mat. Dock brann mer än hälften av maten upp, men som tur var vart det M som handlat och det räckte till oss alla ändå. Kvällen fortsatte sen på förfest hos E i Vellinge och därefter på båten med D och sen S.


Nu ska jag och L sola det sista innan vi kör in till Malmö igen.



Pooose?


Vackra L i sin nya fina klänning


M, A och L på förfest hos E


På Båten med D


I loungen på Båten ute i ösregn.




Ludde har badat i havet. Ser ut som en hyena.


På prommenad i Beddinge


Sommar och sol.


Söta L myser i poolen


Backslick? Haha.


Dagspresskändis igen!

Då var man dagspresskändis, igen! :) Sen även på första sidan på Beddinge GK's hemsida. Se link: www.bedingegk.se

Igår spenderades kvällen först i Vellinge, sedan på nattklubben Båten. Bilder och mer detaljer kommer sen! Nu är jag och L i Beddinge, har precis fikat och vi ska ta oss en promenad längs stranden.


Susanne Persson och Anna Persson spelade Generationsgolf.
Susanne: - Absolut, vi håller sams.
Anna: - Det gick bra, jag ska inte klaga.


Jag och mamma med vårt Woody-pris!


F U C K !

Då står jag på 193 reservplats för mitt första val! Underbart....



Bilder

Lite bilder från igår.







Dag har jag och L varit och fikat med en tjej som vi lärde känna i Australien, som kommer från South Africa. Kul att träffa henne igen. Världen känns så himla liten när alla kommer på besök, flera träffar pojkvänner från andra länder. Älskar att folk inte känner några hinder utan följer sitt hjärta.



Sen nu sitter vi, efter en god middag med grillad kyckling framför Tvn och myser. Imorgon ska jag ut och springa en runda innan frukost hade jag tänkt, efter allt vi ätit hela dagen!



Sleep tight kära läsare!


Igår

Igår spelade jag golf med S, tror inte vi är lämpade för att spela tillsammans. Iallafall inte i par tävlingar. Kom in på 30 poäng, verkligen sämst. Tror jag får spela med Tigerwoods nästa gång så jag kan vinna!! Efter tävling år vi en "Danskjävel" på Beddingeglassen, sex kulor, grädde, sylt och gräddbulle. Mums! Åt så vi höll på att spricka. När solen sedan gick i moln, körde vi inom Smygehuk och köpte färska räkor, som jag skulle ha till middag, inan vi fortsatte in till Malmö. Vid sex hämtade jag L på Svävarterminalen. Så himla kul att träffa henne igen, mer än ett halv år sedan hon sa hejdå till min i Australien. Vi satt med vin och räkor, åt en god middag och pratade massor hela kvällen. Tills vi kom pån att vi var sugna på att gå ut och dansa. Ett snabbt ombyte och vi åkte till Möllan för någon drink, sen vidare till Etagé.

Nu är jag super hungrig! Dags för frukost.


(Bilder kommer sen, är av med sladden till kameran!)


Dåliga UPDATES här...

Jag har inte glömt er, jag har bara råkat ha tusen saker att göra. Kan börja med att jag och mamma vann vars en pikétröja, efter en 5e plats på golfen. Resten av den kvällen spenderades med att se minnesstuden för MJ. Jag har egentligen inte så mycket med honom, men när hans dotter bryter ihop på scenen kunde jag knappt hålla tårarna tillbaka. Men, bodde hans barn med honom eller någon annan stans? Hans liv slutade verkligen tragiskt. Jag tror att hans död var självmnord, som var ganska planerat. Efter allt med alla konserter han skulle ha, var han näst intill tillbaka på toppen av sin karriär och han kände väl då att han kunde dö på ett värdigt sätt. Galet att media kan förstöra en person så som de gjorde med honom. Att de ens kan tillåta honom operera sig så många gånger, men det blir så såfort det är pengar inblandat. Tragiskt. En människa som inte ville något ont, han gjorde så mycket för världensbarn. Jag tror verkligen att han var en god människa som älskade sina nära och sina fans, även om det gjorts så många skriverier om det.




Generationsgolf

Idag har jag spelat generationsgolfen med mamma. Dags för oss att hämta ut vårt pris snart. Hör av mig sen!


För fint väder!

Det blev inget istället Ystad idag, helt enkelt för fint väder. Så det blev sol och bad vid poolen, för det var alldeles för mycket tång i havet. Efter lunch blev det att plocka jordgubbar med mamma. Riktigt mysigt. Cyklade först ner till golfklubben och kollade vår starttid för imorgon, och fortsatte sedan hela vägen till Skateholm. Brist på jordgubbar kan vi inte påstå att det är. Det var så mycket bär att de växte på klasar i buskarna, skulle ju nästan kunna tro att det var stora röda vindruvor. För min del skulle de vägt in mig före jag gick ut på fältet och sedan när jag kom in igen, för jag åt nästan lika många som jag plockade i mina burkar. Tur att jag älskar jordgubbar, för de är bland de nyttigaste bären. Fyllda med en massa järn och C-vitaminer. Bra nu på sommaren, så man inte drar på sig någon förkylning.





Dags för mig att åka till Ica Maxi med mamma i Trelleborg.


Ystad

Igår spelade jag cancergolfen med S. Det gick inget vidare. Vi taggar till inför onsdag istället. Hoppas på att kunna vnna något fint pris. Vi fick gå i en trevligboll iallafall, vilket alltid är uppmuntrande.

Jag har precis ätit frukost med en smörgås som jag la min ekologiskt hemmaodlade sallad på. Alltid godare än köpt. Förtillfället sitter jag och tittar runt på studera.nu, och letar efter antagningar för HT 2009. Kommer i början till mitten av juli. Nervöst!

Idag ska jag med mamma till Ystad. Äta lunch och titta lite i affärer. Men nu innan allt, ska jag dricka upp mitt tea och klä om för en jogging tur!


Trött, varm och irriterad

Jag dör ute i solen och jag känner mig ensam. Det blev sent igår, så är riktigt trött idag. Orkar inte uppdatera så mycket. Vi satt först i Loungen på Hilton och festade på goda coctails, sen avslutade vi kvällen på skeppsbron. Riktigt kul! Träffade många människor som jag inte sett på väldigt länge.


Jobbavslutning hos oss i vårt sommarhus.


Några av alla goda coctails vi drack.


Jag i min fina klänning jag fått i present av M.


M, jag och A


Skål med C


M & A på Skeppsbron


Träffade söta R med sin kompis




Dags för mig att kila in i duschen, ska till mormor på middag strax.



EspressoHouse

Jag är helt lyrisk! Jag fick den bästa presenten precis från en på jobb. Mina smilegropar sitter vid öronen. Jag fick MASSOR av Espressohouse kakor. Han jobbar nämligen extra där, och sen idag på min sista dag, så tog han med det som present till mig. Älskar överraskningar!


Fem stycken av mina helt klart favoriter!
Men vad finns i lådan?


Ett helt flak med muffins!

Dags för mig att packa alla mina saker jag har kvar på kontoret. Sen bär det av till sommarhuset.


Engångsgrill och tennisboll

Godmorgon mina underbara läsare!

Igår efter jobb blev det fullt ös. Jag hade nämligen sagt till mina närmaste kompisar att komma ner till Ribban med picknick och brännboll. Igår eftermiddag var det verkligen underbart väder, men det såg mörkt ut ett tag att det skulle bli åska. Peppar, peppar så kom det inte ens några moln över oss och alla kom som de sagt. Redan efter fem min började våra problem. Två av tre engångsgrillar vägrar att ta fyr. Inte ens T, som är vår trogne scout, lyckades till en början. Men efter mycket viftande och blåsande stod sen alla tre i glöd. Det var ganska blandat av vad som grillades, men hamburgare, majs, flintastek, korv etc. Efter alla ätit upp så spelade vi brännboll. Tjejerna mot killarna. Vem kom på den dumma idén? Tjejerna fick springa som tokar, medans killarna bara brände och brände. Sen när det var byte, fick tjejerna springa ännu mer, medans alla killar gjorde homerun nästan på varje slag. Orättvist!

När myggen sen kom fram vid halv elva, flydde vi snabbt som tusan. Verkligen en jätte trevlig kväll igår, synd bara att det var jobb idag så det inte blev mer än något glas vin. Sen ångrar jag mig att jag inte tog badkläder på mig. Även om det var mycket tång hade vi kunnat ta oss ett dopp för sakens skull. Det får bli tills i eftermiddag, då vi ska ner till sommarstugan på jobbavslutning med bad och grillning. Den här gången på en riktig Weber-grill, ingen coop-engångsgrill för 35kr. 


S & T, så somriga så.


O & A med en flaska vitt i högsta hygg.


Á & I, med stans största picknick korg


M är alltid så Chick!


Jag och Amigo, den sötaste chihuahua jag sett!


En brunbränd S, precis nybadad


Vackra Josefine


K & E


Tusen saker, men egentligen ingenting

Har lite saker på jobb att fixa på jobb innan dagen är slut.

Sen ska jag träffa en massa kompisar på Ribban ikväll.

Vi hörs efter det!



Rosé

Förlåt för dåliga uppdateringar i bloggen igårkväll. Hade lite väl mycket in planerat att det blev bums i säng när jag kom hem. Började kvällen med en dum tvätttid. Alltid lite tråkigt. Att slänga in en maskin är inte så farligt, men när man ska hålla på att passa en till och säng hänga upp, och torktumla. Tur jag har en pojkvän som inte tycker det är så illa, därför väljer jag hellre att städa.

Efter en sillmiddag, vad jag trodde skulle vara midsommarmat med köttbullar, lax och paj..., hämtade jag J som stod och väntade vid Savoy. Jag körde till Sås&Krås och vi satt där sen hela kvällen och drack ett glas Rosé. Det är så himla kul att träffa människor som man inte träffar dagligen. Man har så mycket att prata om, eftersom man inte pratar så ofta.

Idag är det min sista dag här på jobb. Blandade känslor, men det ska bli skönt med en lång härlig semester.


Underbara J på Sås&Krås





Krasch boom bang

Nu har nog dagens händelse hänt. En på jobb råkade krocka vår företagsjeep. Krasch boom bang! Inte så lite heller. Jag kan inte mer än säga att jag är glad det inte var jag... Pappa hade blivit ännu surare om det varit så. Tycker synd om henne. Fast tror inte det går att göra så mycket åt saken.



Söta Josefine är nere från Stockholm nu. Ska träffa henne en sväng ikväll. Ska bli så mysigt. Får se, kanske blir det ett glas vin på Davidshall.



Ensam igen

Jag vill ha min semester nu! Halva kontoret är redan lediga och resten är ute på lagret, sen sitter jag kvar här i min ensamhet och bara vill ut i solen, ner på Bo01 och bada. Idag har jag ingenting att göra mer än att sitta av tiden. Jäkla tråkigt jobb det här. Erkänn, ni där hemma, att tiden går så mycket fortare när man har saker att göra än när man väntar. Sekunderna känns som minuter och dagens höjdpunkter är fikan klockan 10, lunchen halv ett, sen halv fem när jag får gå ut i det fina vädret.

Tycker inte ni, som jag, att jag egentligen borde ha tusen saker att göra. Jag slutar ju här ifrån jobb på fredag, så jag brode ha massor att plocka undan och göra klart. Även om jag letar in i minsta vrå så kan jag knappt hitta något att göra. Vet inte hur mycket korrespondens jag satt in, eller hur många fakturor jag konterat de här dagarna. Något som jag egentligen bara har som extra jobb.

Jag känner mig som en dyster kvinna, vilket jag egentligen inte är. Personligen tycker jag att jag är en glad, öppen och trevlig tjej. Men vissa dagar blir så tunga när de inte börjar bra. Är sugen på min hembakade rabarberpaj som står i kylen hemma. Ska nog ta med den ikväll och bjuda på. Synd om den ska stå där och bli gammal.

Hela våren tränar man inför att ha en snygg kropp till sommaren, men sen under sommarmånaderna känns det som alla börjar synda igen. Iallafall jag, äter mycket mer glass än vad jag vanligtvis gör, dricker mycket mer kallt gott vin och äter mycker mer goda bär- och fruktpajer. Det hör ju ändå sommaren till, ellerhur!




Fågelbajs

Typiskt! Bara för att jag nu tvättade bilen igårkväll så när jag kommer ut imorse är det en fågel som bajsat på den. Inte den lilla heller, utan som ett sträck över hela bakrutan. Grrr! Ovanpå det, så glömde S ringa och väcka mig imorse så jag vaknade inte förrän sju, vilket gjorde att jag fick det hur stressigt som helst till jobb. Säkert för att det är onsdag. Onsdag är en så dyster dag. Långt ifrån förra helgen och lika långt till nästa.

Ikväll blir det tvätt, men eftersom min kära mormor tvättade nästan alla mina kläder i söndags är det mest S's kläder. Förhoppningsvis går det snabbt och vi får tid för fler roliga saker.

Filmen igår var så söt, men fattar inte hur vi båda kunde somna i sista kapitlet så vi missar slutet. Därför fick vi se om det, och som tur var slutade det lyckligt.

Jag och M har fått lite erbjudande om fredag, som är svårt att tacka nej till. Berättar mer för er längre fram.


RSS 2.0