Vinter

Jag har fått julklapp från mina simhoppsbarn. En julpaket från Kahls med chokladpraliner och kaffe med toffeesmak, sen fick jag även en tomte designad av Cecilia Carlsson. 

I Jönköping är det just nu så kallt att jag inte behöver måla is och snö runt fönstret, för det klarar naturen av bra själv. Sitter just nu och dricker en kopp chili/choklad tea och ska strax sätta mig och skriva på lite skolarbete. Tiden bara försvinner, det är dryga två veckor kvar tills jag flyttar till Malmö. Lyckan är total! Längtar verkligen efter att få flytta här ifrån. E och jag har näst intill en nedräknings kalender till den 15 december.




simhopp

Igår gjorde jag något som jag inte gjort sedan jag slutade 2006, simhoppade!! Jag och J var på Rosenlundsbadet och lekte lite på olika höjder. Ett riktigt pirr i magen när jag stod på en svikt igen. Sedan jag slutade simhoppa, efter körtelfeber och lunginflammation, har jag skjutit saknaden åt sidan och sagt till mig själv att jag gjort rätt beslut. Men igår, väl tillbaka där jag spenderat över 10 år av mitt liv, gick känslorna inte att trycka undan längre. Jag blev imponerad av mig själv, att efter allt slit och träning sitter kunskaperna i ryggraden.


J & jag från 10m. Kan inte förstå att det var min bästa höjd!?


Stylisch bakåtvolt al á J





En och en halv volt framåt med en skruv


Första Advent

Igår var jag, mamma och mina syskon och åt middag på JP's. Efter det blev det nybakade lussebullar och glögg hemma framför TVn. S♥ kom efter sin match och mös med oss. På väg hem senare lyckades S♥ få punktering och ett kaos bröt ut. Detta resulterade till att vi inte var hemma förrän halv elva.

Nu ska jag strax åka tillbaka till Jönköping. Lektion i Strategy and Technology klockan ett och ikväll blir det jobb.

Ha en bra dag!


Här ser ni mammas fina adventsljusstake. Torkad apelsin, stjärnanis, kanelstänger och nötter.


Garderobssortering

Idag har jag varit på IKEA och inhandlat en klädhäst till mina älskade klänningar. Bortsett från de som ligger i tvätten och det fåtal som är kvar i Jönköping hängder där förtillfället 52 stycken.
Favoriten är den här vita sidenklänningen, inköpt i Göteborg i somras.



Laila Bagge

Då är det dags för mig att kila till stationen strax. Ska bege mig till Malmö. Är det något spreciellt som händer där i helgen? För igår när jag skulle boka tåg var alla tåg slutsålda fram tills lördags klockan 16...? Så min stackars grupp måste göra klart vårt projektarbete utan mig. Kvällen till ära ska jag fira S♥.



Tycker ni som jag, att jag ser ut som Laila Bagge på denna bild? Ska inte säga att det var någon positiv kommentar om mig själv...!


Lyckorus

Det här är nog en av de bästa dagarna på länge, och än har klockan inte ens slagit lunchtid. Med tanke på löningsdag så passade jag på att logga in på min internetbank för att betala månadens räkningar. Där möts jag av en positiv överraskning!

Då är det dags för mig att kila ner i källaren och hänga upp tvätt, sedan väntar plugg, plugg och åter plugg på mig idag. Ikväll är det föräldramöte på JSS och en föreläsning av Dennis Aulander som är en elitidrottare inom basket. Han är även TV kommentator och nybliven basketexpert på Expressen.

Ha en bra dag!


antarktis

Idag är det snöstorm. Det snöar verkligen hur mycket som helst. Hade gärna sett att vi haft Snowday i skolan, så jag bara kunde ligga under täcket hela dagen och se på film. Självklart är inte det fallet och det finns massor att göra i skolan. Dags för mig att sätta igång innan jag kilar iväg till jobbet.

Måste dubbel kolla med SJ också, tågen har en tendens att bli aningen försenade när det är väderkaos.


Födelsedagsbarn!

GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN S♥!

Idag fyller min älskling 25år.




LANVIN BY H&M

Här var det tänkt att jag skulle kika en snabbis på LANVIN's kollektion för H&M innan jag kilar iväg till skolan. Men jag möts av ett roligt meddelande. Jag trodde inte ens att en webbshopp kunde vara full...? Jag har inga plander på att köpa något ändå, bättre att jag spar mina pengar till härlig shopping i Chicago i ett halv år. Fast det hade ju varit kul och se vad LANVIN erbjuder. Jag får försöka lite senare, nu ska jag till skolan.




Vinterbal på Hooks Herrgård

Mingelbilder från gårdagens vinterbal på Hooks Herrgård


Kvällen till ära var Victor min kavaljer










S 25års fest

I lördags hade S♥ 25års fest. Kortfattat kan man inte säga mer än att den var galen! Hoppade sönder soffan, shottade Fisherman & dansade på stolarna, helt klart en oförglämlig kväll.

Mingelbilder









Händelselösa dagar

Äntligen har värmen kommit igång hemma hos mig. Imorse var första gången jag vaknade upp utan att ha frost under näsan. Jag bor i ett gammal hus med fönster som är över 100 år, och ni kan gissa hur mycket det drar under fönsterna!! Inte nog med det, utan värmen regleras efter ute temperaturen och när det ligger runt 2-5 grader reagerar inte termostaten på att det är kallt. Så nu äntligen när det är minus grader sprutar värmen igång!

Idag har jag fixat den finaste presenten till S som fyller 25år nästa onsdag. Han kommer att älska den och definitivt tycka att han fick den finaste presenten från mig och mina föräldrar!

Har ni sett det senaste Gossip Girl avsnittet än? Är det någon mer än jag som tycker att det börjar bli lite väl mycket intriger nu?! Själv ser jag mest på serien för att de har helt underbara kläder!!

När jag kom hem från träningen igår och satte på Tvn kom Äntligen Hemma upp i rutan. Där ser jag den mest perfekta garderobslösningen jag någonsin sett! Så det blev för mig att rings S och be honom lägga det på minnet. En sån här garderob är ett måste i vår lägenhet till sommaren! Förvaring från golv till tak och inga skor i framtiden som kommer bli bort glömda i en skokartong. Vilken tur att jag har en händig man!!






Bilder lånade från Äntligen Hemmas hemsida.


Bubbleroom

Du får 100kr rabatt om du handlar för minst 200kr innan klockan 24.00 idag.

Ange kod: Nov21


Biggest Looser?!

Jag har verkligen stressat hem från spinningen för att kunna se finalen av Biggest Looser, men vad inser jag när jag sätter på Tvn Fotbollsgala!!  Vad trött jag blir...!

Då blir det duschen nu istället.

Trevlig kväll!


Gina tricot exclusive

I lördags när jag tog mig en sväng på stan i Malmö tillsammans med mina kära syster fick "den lilla svarta" från Gina Tricots Exclusive Collection följa med hem. Jag bar sedan denna skönhet under aftonens Gåsagille i Smygehus.


Ett riktigt fynd för 699kr


Paket

Jag har fått paket från min älskade vän Kimberly i Australien. Saknar henne så himla mycket, en själsvän som inte växer på träd.

Idag har jag varit i skolan och sedan varit på step-styrka på F&S med E. Oväntat nog ett riktigt bra pass! Nu sitter jag och väntar på att pappa ska komma och hämta mig så ska vi köra ner till Malmö.


Detta var vad som gömde sig i mitt paket.


En gammal bild på mig och K.


Stressigt värre

Idag har jag liksom igår fullt upp. Har precis kommit innan för dörren och väntar på att pappa ska komma och äta middag med mig. Jag har lagat fisksoppa med saffran och vittvin. Den luktar väldigt gott, så jag hoppas det smakar detsamma.

Imorgon eftermiddag åker jag med pappa hem till Malmö. Ser fram emot att fira Mårten Gås i helgen. Älskar den traditionen, det är ju bara så underbart god mat. Sen måste jag få i mig lite skånsk äpplekaka också.

Nu ska jag fixa det sista innan pappas taxi kommer.

Ha en bra kväll.


Utanför mitt fönster

God morgon.

Jag sitter just nu och äter frukost och njuter av utsikten från mitt fönster. Idag har jag massor att göra, så det är lika bra att börja tidigt.

Dagens Schema:
- 8.30 Gym
- 11.45 Lunch med en klasskompis från gymnasiet
- 13.00 Lektion
- 14.00 Gruppmöte
- 15.00 Besöka pappa på Elmia Subcontracter mässan
- 17.30 Jobb
- 19.30 Glöggmingel hos L


Tror jag måste börja redan nu.

Ha en bra dag!






Födelsedags middag

'

The Studio

Ikväll blir det födelsedagsmiddag på The Studio.





snöblandat regn

Här blev det vinter över en natt. På vägen upp från Lund i söndags var jag nästan helt säker på att jag inte skulle behöva använda mina varma vinterjackor förrän jag flyttar till Chicago. Men så fel jag hade, redan när vi parkerar i Jönköping inser jag att det är minusgrader ute, så i söndagskväll blev det att inviga de monster tjocka jackorna. När jag tittar ut genom mitt fönster nu inser jag att de nog måste användas i fortsättningen med.

Idag har jag inte lektion förrän klockan ett, så när lusten tar sig ska jag kila iväg till gymmet och tänkte även få en del pluggat nu under förmiddagen. Skulle verkligen behöva kila inom stan för att köpa ett paraply, för i den här staden känns det inte som om en regnhatt räcker...



VIP-rea

VIP-premiär på www.ellos.se/viprea vinterrea.

Ange kod 225506 för att shoppa.

Lycka till!


Solen skiner utanför fönstret

Trodde att jag försovit mig när jag vaknade för en stund sedan. Min väckarklockar har ringt 05.50 sedan i torsdags, så idag när jag tänkte sova enda till klockan åtta kändes det som en hel evighet. Nu är jag utvilad och pigg igen från helgens bravader.

Jag sitter nu och äter frukost framför TVn och tittar på bilder från firandet av MFF's guld igår. Min ljusblåa ådra fick dig ett glädjerus igår när jag fick beskedet om vinst.

På schemat idag;
- Spinning klockan tio
- PLUGG, PLUGG & PLUGG
- Jobb ikväll



Julbak






Dimma

Jag har nyligen kommit hem från Lund. Är nog själv hemma hela veckan, så började med att storstäda hela lägenheten så nu är den verkligen ren och fin. Pappa ska ställa ut på Elmia Subcontracter-mässan denna vecka och kommer hit en kväll och ska äta middag med mig. Då är det bäst det inte luktar sopor när han kommer innan för dörren.

Helgens tävlingar gav två guld i utdelning. Var sedan på inflyttningsfest i Köpenhamn i fredags hos min kusin. Verkligen en super trevlig fest! Synd bara att jag var tvungen att åka hem ganska tidigt, eftersom jag skulle vara på Högevallsbadet redan 07.00 morgonen där på.

Lördagen jobbade jag till klockan tre och var sedan så trött att jag somnade redan halv fem i soffan hemma. Vår foundue och bio slutade av trötthet med en planka på Broderstugan och såg The Social Network på film.

Ikväll blir det julbak hemma hos L. Tänkte att jag även skulle hinna med att plugga lite ikväll, känns som om ketchup-effekten i skolan snart träder in.

Mingelbilder från inflyttningsfesten




Bilder som prisutdelare, Högevallsbadet Lund







En stund i rampljuset

Tvkändis utan att veta om det. Fick direkt höra i bilen ner till Lund att jag suttit med i bakgrunden under nästan hela inspelningen om simhopp till Lilla Sportspegeln från i Måndags den 1 nov. Jag ser inte direkt ut att vara den gladaste tränaren, snarare att jag kommer somna vilken sekund som helst.

Suga på att se? Klicka på länken nedan.

[ http://svtplay.se/v/2220725/lilla_sportspegeln/1_11 ]


Morgonträning

Har precis kommit hem från F&S, kört ett spinning pass. Ser fram emot att äta en god frukost med ägg och müsli.

Har lektion fram till klockan tolv, sedan bär det av mot Lund med mina hoppare. Fick ett spännande sms av S i natt där det stod att han har en glad överraskning till mig. Och jag som bara älskar överraskningar! Kan knappt vänta tills han ringer och berättar vad det är. Som sagt, ser fram emot den här helgen.

Just nu är det väldigt många när och kära till mig som åker till England. Tänk lite Vintage-shopping i London. Som tur är bestämade jag med Sis, när jag pratade med henne från Tenteriffa, att det blir skidåkning över nyår. Snö, varm choklad och after-ski.

Dags för frukost!


Packat och klart

Imorgon bär det av till Lund med mina hoppare. Här är det ingen lugn stund mitt uppe i tävlingssäsongen. Diving Lund 2010. Med tanke på fina resultat från helgen, ser allt ljust ut. Längtar lite efter att få träffa S med! Vår nya rutin är att ses varannan helg, eller iallafall min nya rutin med tanke på att det är jag som kommer hem. Helgens schema är fullt späckat med saker. Tävlingar hela dagarna och sen har jag blivit bjuden på en hel del roliga saker på kvällarna.

Regn och rusk i denna stad idag igen. Det blev på med regnhatten och stövlar påväg till skolan. Nu ska jag sätta mig och räkna lite på Management Accounting inför kvällens seminarie. Eftersom jag fick tillbaka min kamera av L idag tänkte jag visa lite mingelbilder från torsdagen.








Gratis Spotify Premium

Ni har väl inte missat att skaffa er gratis Spotify Premium? Bara klicka på länken nedan, fyll i ett quiz och varva sex stycken av dina kompisar. Fördelen med Premium är att man slipper alla reklam avbrott!

http://www.gratispremium.com/?ref=699820 ]
Lycka till!



GossipGirl

Jag ÄLSKAR GossipGirl. Kan inte förstå att man kan längta så mycket efter en episod...! Har haft tjejkväll med J, ätit tacos och choklad men det bästa av allt sett det senare avsnittet.

Nu ska jag skriva klart min assgnment i Strategy and Technology för att sedan hoppa i säng.

God natt!




Spinning

Just nu öser regnet ner utanför mitt fönster och jag är egentligen inte alls sugen på att gå ut i regnet. Men jag har precis bytt om och ska ta mig ner till F&S på ett spinning pass som börjar klockan fyra. Försöker träna var dag jag är hemma i Jönköping, för det har blivit en hel del resande på sista tiden som gör att massor av dagar bara försvinner. I min almanacka är det fullbokat var helg fram till december, vilket både är skönt och ganska stressande.
Dags att kila!

Storstädning

Idag har jag varit uppe med tuppen. Slängt in en maskin tvätt, dammsugt och våttorkat golvet. Så nu är här rent och fint. Det såg verkligen ut som sju svåra år här hemma! Längtar så oerhört mycket efter en alldeles egen lägenhet, kommer bli så underbart nästa höst. Kan knappt vänta med att leta inredning och piffiga saker.

Igår gjorde jag något dumt, jag råkade radera min postavi från Adlibris. Mitt uppdrag idag blir att smöra för dem på posten och be dem leta upp mitt paket.

Helt galet, det är bara sex veckor kvar på terminen! Det är både ett lyckorus och med sorgset hjärta att lämna Jönköping. Jönköping är en vacker stad som ligger intill Vättern och en hel del mysiga små cafeér, men Jönköping är dock lite för litet för mig. Jag är mer personen som gillar stora städer med fart och fläng. Sveriges bästa stad, enligt mig, är Stockholm. Har verkligen en stor dragningskraft till huvudstaden, speciellt sommartid.
På tal om städer så är min flytt till Chicago bara runt hörnet. Det är USA's tredje största stad. Terminen börjar den 18 januari och med bara 6 veckor kvar på höstterminen kommer flytten snart och jag kommer läsa en termin på North Park University.


Jönköping International Business School



North Park University





Stolt tränare!

Helgens tävlingar gav utdelning. Min lilla hoppare Alice kom på första plats på 1m flickor D. Hon gjorde en fin hoppning och avslutade med sitt bästa hopp. En stolt tränare till prisutdelare!
Bild lånad från JSS-hemsida.

Jag har varit och ätit middag med underbara C ikväll på Salotto. Vi träffas allt för sällan, så en god sallad med trevligt sällskap gjorde min kväll! Nu ska jag hoppa ner i min renbäddade säng och se det sista på Svenska Hollywoodfruar.

Måndag

Då var det måndag igen. Tiden springer iväg. Är det ingen av er läsare som ibland känner precis som jag, att man skulle ha en pausknapp som stannade tiden ibland. Så man kan få tillfälle att njuta lite!

Mamma ringde mig igår och sa "Jag skulle bara ringa en snabbis för att säga hejdå!" Jag som står mitt på Eriksdalsbadet undrar vaddå hejdå!? "Men Anna! Har du glömt? Vi reser en vecka till Teneriffa nu hela familjen!". SUCK! Det var den resan jag fick tacka nej till i våras, för jag visste inte om jag han med skolan då.

Jag har precis kommit ut ur duschen från ett träningspass på F&S, så måste snabba mig nu innan V ringer på dörren!

Vi hörs senare!


RSS 2.0