Julafton

Förlåt kära läsare för dålig uppdatering här. Det har varit lite stressigt de senaste dagarna, sen plus att S♥ dator är den sämsta på denna jord bidrar till att jag inte orkar sätta mig och uppdatera.

Detta har hänt:
- Flyttat hem från Jönköping
- Ätit julbord på Grand Hotell i Lund
- Ätit middag med halva S♥ släkt
- Julhandlat på stan
- Ätit julbord på pappas firma
- Haft en mysig uppesittarkväll med Bingolotto

På grund av snöväder-kaos i Skåne har vår julaftopn blivit flyttad till imorgon. Så idag blir det att ligga framför TVn och slappa hela dagen.

GOD JUL!


Garderobsrensning

Missa inte min stora garderobsrensning som just nu ligger uppe på Tradera.com.
Sök på mitt alias: Propitious

Håller på att städa ur en del kläder så jag får plats med nytt efter min vistelse i Chicago.
Passa på! Allt ligger ute för 1kr i utropspris.

Nya saker kommer upp imorgon.


TENTAplugg över!!!

Nu är sista tentan gjord och jag är tillbaka i bloggen!

Dags att bege sig på tentafest på skolpuben och sen en underbar tapasmiddag med mina favoriter på Anna-Greta. Kvällen till ära bär jag min nyinköpta klänning, som jag har unnat mig själv nu efter allt slit i skolan. Och det är jag väl värd!






Group presentation

Nu sitter vi i skolan och kör slutklämmen på vår Management Accounting-presentation som ska börja om 8min. Jag förstår inte, här har jag suttit cool lugn hela dagen och nu när det börjar dra ihop sig blir jag nervös. Det är absolut ingenting att vara nervös över, men ändå vill inte mina fjärilar i magen förstå det. Eftersom vårt grupparbete blev jätte bra hoppas vi nu på att presentationen också ska bli bra.
Over and done!

Off to school...

Ta mig tillbaka till NewYork istället!



Grattis!

Idag fyller min fina vän Aron år!



God morgon sverige

God morgon på er kära läsare!

Nu har jag precis packat träningskläder, jobbtröja, matlåda och pluggböckerna i en väska. Strax dags för mig att kila hemmifrån. Ska hämta upp E, sen blir det Management Accounting för oss hela dagen. Vi har lagt upp ett väldigt bra pluggschema, så vi kan hoppas på att det ger resultat med.



Jag tror jag ska satsa på en framtid som sekreterare istället...


söndag

Efter en hel dags pluggande och ett hårt cirkelfys pass är jag väl värd en lussekatt och en kopp tea framför TVn. Nu stängs datorn och pluggböckerna för idag, och samla kraft för nya tag imorgon.

Jag hoppas ni haft en trevligare söndag än jag.


Böckerna stängda för idag

Nu har jag suttit på sammaställe sex timmar i sträck, bortsett från lite toabesök. Inte klokt vilken teakonsumtion jag har legat inne med idag. Jag kommer vaknar massor med gånger i natt bara för det. Jobbigt...! Jag köpte ett efterlängtat tea idag påväg hem från frisören, ett jultea. Det luktar så himla gott, men efter en kopp var jag redan trött på det. Det innehåller saffran, vilket är en av mina favorit kryddor, men det blev lite väl mycket med saffranstea. Jag skulle valt advents tea istället.

Nu är jag i valet och kvalet om jag ska gå och köpa godis eller inte. Egentligen är jag inte speciellt sugen, men eftersom det är lördag kanske man ska lyxa till det. Ska jag eller ska jag inte?! Jag borde tänka på all julmat som kommer ätas framöver, så egentligen borde jag låta bli. Om man ändå hade haft S♥ ämnesomsättning, då hade jag knappt funderat över saken.

Trevlig lördag!


Hos frisören

Jag är nyss hemkommen från frisören. Idag blev det nya slingor och klipp. Det är slingat i tre färger för att få en så naturlig look som möjligt. Själv är jag riktigt nöjd med de varma tonerna. Känns inte så passande med ljusblont hår på vintern.






Julpyssel

Jag har haft julpyssel här hemma under eftermiddagen med glögg och lussekatter. Jag har tillverkat julkort. Det är nog de dyraste julkorten jag gett bort i hela mitt liv. Men när man gör något själv så blir det så personligt. Jag älskar att få personliga saker, det ligger inte i vad det kostar utan hur mycket baktanke där är. Dessvärre blev det bara fem stycken, så de utvalda måste bli väldigt glada. Kan knappt vänta med att skicka iväg dem. Tror jag kommer göra det någon gång efter helgen, så de får ligga där hemma och glänsa ett tag innan alla andra julkort dimper ner i brevlådan.








Dekorativt

Jag älskar denna underbara heminrednings sida, Dekorativt.se. Jag har nyligen beställt åtta hjärtservettringar. Det kommer bli fint med mina svarta linne servetter.


Servettringarna kostar 50kr/st


Träningsdax

Nu ska jag kila iväg till F&S för 70min station/medel.



Lussekatter

Jag har överträffat mig själv och bakat Lussekatter under förmiddagen. Därför sitter jag nu med en kopp adventstea och en varm Lussekatt medans jag pluggar. Vardagslyx!






Torsdag

Jag kan knappt fatta att det redan är torsdag. Vad händer med dagarna nu förtiden? Det är så mycket i skolan nu så jag hinner knappt med något annat. Det har öppnat en hel del nya affärer på gågatan i Jönköping och jag har inte ens hunnit kika i dem. Jag ska helt enkelt låta mig ta en sväng på stan imorgon.

Nu ska jag göra den sista knorren på vårt Host Company arbete och skicka in det till vår Course Coordinator. Jag vet fortfarande inte vad han heter, men vi kallar honom Diggiloo...!


- 21 grader

När jag kom till skolan imorse kom ryktet till mig att det var 21 minusgrader ute. Jag vet inte helt om det stämmer, men kallt var det. Vid halv fyra när jag satt på bussen mot jobbet stod termometern på - 14. Det kan knappt vara sant!! Tur att mina älskade föräldrar gav mig en stor och varm vinterjacka som används flitigt dessa dagar.

Det är något skumt med mig just nu, jag är konstant trött. Inte att jag vill sova, men att min kropp saknar energi. Mer rastlös och uttråkad, känner ingen direkt glädje av det jag sysslar med för tillfället. Det kommer bli så underbart skönt att flytta hem snart.

Nu ska jag öppna första luckan på min chokladkalender som mamma skickade med mig upp.


Första december

Ingen missar väl julkalendern som går på SVT1 nu. Finlandsfärjor och dammsugarförsäljare...! Vi får väl se vart det bär av.

Nu brinner mitt datumljus så fint i fönstret. Det enda julpynt som finns i mitt rum, allt annat har jag satt upp hemma hos S♥. Jag är nog mer nöjd än honom. Nu ska jag äta upp min frukost och sen är det dags för lite plugg innan skolan börjar.

RSS 2.0