Österrike

Kanon snö och strålande sol, kan livet bli bättre?!

Bilder av Viktor;

Zell am See by night


Glacier Kitzsteinhorn



Raclette




Snart fredag

Ojojoj vad tiden går fort, det är snart fredag. Vilket menas med MacroEconomics Exam i fem timmar. Jag blir nästan snurrig i huvudet av bara veta att jag ska sitta still så länge.

Idag har jag pluggats konstant sedan klockan åtta imorse och nu är jag bara hemma om en snabbis innan det är dags att bege sig till jobbet. Ikväll blir det även spinning. Känner att jag verkligen måste bli av med en massa aggression som kryper i kroppen. Bäst hade varit ett boxningspass, men spinning får duga.


Bara 100 timmar kvar...

Tills V, V, S♥ och jag står i backen på afterski, dricker jäger och lyssnar på DJ Ötzi! Helt plötsligt känns pluggandet inte alls lika jobbigt...




Nu så

Då är allt på plats i min nya lägenhet och nyckeln till den gamla är inkastad genom dörren. Nu börjar alltså en ny ljusare tid i Jönköping, både med boende och att våren knackar på dörren.

Lite bilder från flytt och mitt nya boende;

Jag sitter som en asiat i mjukiskläder och försöker få ut min byrå


Mitt nya rum






Badrum?!


Kök?!

Nu ska jag se klart på House sen är det dags att hoppa i säng. Imorgon blir det morgon-powerwalk, ännu mer MacroEconomics-plugg och jobb.


Flytt

Nu har jag officiellt flyttat! Så himla underbart!


På torsdag äts det ärtsoppa...

... på fredag är det fest! Fredag är alltid den dan som känns bäst!

Igår var vi ute och rastade Porschen en sväng och tvättade av allt damm som samlats över vintern i garaget. Nu har våren äntligen kommit! Hela tio grader i skuggan. Jag och O satt t om ute. Hon anställde mig som personlig stylist, så det blir både att nåppa ögonbryn och leka frisör. Jag klippte ungefär en 4cm och klippte upp det fram till. Frisörer som tar 500kr för en klippning kan slänga sig i väggen, här kommer jag! Mästarnas mästare! Haha, jag är som Lotta på Bråkmakargatan; Jag kan faktiskt allting!

Jag vaknade imorse hur förkyld som helst. Jätte jobbigt! Nu ska jag bege mig till Entré och köpa näsdroppar. Mamma ringde igår och frågade om jag kunde jobba en timme innan lunch, så skulle jag tjäna ihop till ett liftkort i Zell am See nästa helg. Inte illa. Så jag beger mig till företaget vid elva och ska mecka lite med > APe's < hemsida. Vad tycker ni? Visst har jag lyckats?

Inte nog med att jag vaknar jätte förkyld, sen när jag kommer upp inser jag att S♥ INTE har lagt mitt nyköpta konditoribröd i en platspåse över natten. Vilket resulterar till ett gigantiskt knäckebröd! Det gör en verkligen till att vakna på fel sida...


Årets första fastlagsbulle...

väntar på mig nu! När jag är kommer tillbaka till Jönköping blir det hårdbantning för min del efter allt detta syndande!




Man kan inte alltid vara världens bästa flickvän...

Men igår fick jag ett meddelande av S♥ där det stod att det är tur att världens bästa flickvän har tittat fram igen, det var längesen jag såg henne sist. Kanske det kanske, men om man alltid är världens bästa märker han inte när jag väl gör något extra. Igår lagade jag både tonfiskspasta och la i matlådor, bakade scones och lagade en världigt god korvstroganoff till kvällsmat. I muta mot att S♥ och jag skulle köra en runda till IKEA igår (igen) fick jag dammsuga lägenheten imorse. 50kvm går snabbt att städa, men undrar när han dammsög sist?! Kan det ha varit när jag hade storstädning i julas?! För, ni vet, när man dammsuger en massa och allt damm fastnar på munnstycket på dammsugen? Precis så blev det bara av att dammsuga mitt på golvet. Jag tror inte att min förkylning är en riktig förkylning, utan att den är en astma attack av allt damm. Vad tror ni? Han är en jävlen på att plocka undan efter sig, inte en pryl ligger framme mer än hans morgontofflor, men när det kommer till städning vet jag inte vem som uppfostrat honom. Tur är väl det att vi ska ha städtant i vår lägenhet till nästa vår.

Jag har varit en runda nere i källaren idag och rotat lite bland alla mina hemgiftssaker, är tvungen att ta med mig lite nu påväg upp till Jönköping. Det blir ju flytt på söndag, så bestick, glas, tvättkorg, kastruller och lite annat skoj måste med upp, samt min nya dammsugare och TV.

Nu ska jag börja förbereda lite, för O kommer om en stund och vi ska äta våfflor till lunch. En riktig lyxlunch!







Solkräm på

Jag sitter ute i solen och pluggar, har precis upptäckt att jag bränt mig på bröstet. Vårsolen tar betydligt mer än vad man tror, så nu är det SPF 15 som gäller för min del.



skidresa bokad

Nu känns tentapluggandet helt plötsligt mycket lättare, speciellt när man vet att dagen efter sista tentan bär det av till Österrike, Zell am See tillsammans med S♥, V & V. Förhoppningsvis får Sis ledigt och också kan följa med. Påskens underbara sol uppe på Kitzsteinhorn glaciär med varmchocklad och rom.

Vad mycket roligt som kommer hända mig framöver! Bäst av allt är såklart att jag och S♥ ska göra det tillsammans! Nu ska jag klä på mig och prommenera till Limhamn för att plugga.


V. 8 förra året i Zell am See


Då var det dags...

... Ingen vila, ingen ro! Imorgon blir det tenta-plugg deluxe, sen även resten av veckan med för den delen. Det kommer även bli en hel del jogging rundor, så himla skönt att mitt knä äntligen blivit bra.

S♥ och jag har fyllt i visumansökan till vår New York weekend i slutet av april och även bokat hotell. Manhattan Midtown, 7th avenue precis in till Bordway. Kan det bli bättre? Helt underbart, längtar så himla mycket. Imorgon kommer det även att bokas skidresa till påsk. Jag och fyra killar kan det bli mer underbart?! Livet leker ibland!



Nu ska jag se parlamentet, och renbädda min säng med mina nya dumkuddar.



Världens största IKEA

Då är man tillbaka i älskade Malmö. Har redan hittat min efterlängtade marin blå klänning på Mobilia. Den tog tydligen slut samma dag som de levererades på H&M i Jönköping. Och min tur har börjat vända, så helt plötsligt såg jag den sista 36an igår. Underbart!

Nu bär det av till nya IKEA tillsammans med S♥ och hans bror. Jag röstar för köttbullar med potatis och lingon! Det är ett måste när man besöker IKEA, vart man än är i världen.

Ikväll blir melodifestivalen och lite vin.

Trevlig helg!

So long....!

Total lycka infinner sig i min kropp. Kom precis hem från ett möte med en ny hyresvärd. I mitt kök ligger just nu mitt ny signerade hyresavtal, som säger att jag kommer att flytta in helgen om två veckor tillsammans med L.

Nu tror jag nog att all min otur börjar vända till tur!

Nu ska jag lägga mig för näst sista gången i min trånga 90 säng på Kungsgatan.
God natt!


Onsdag

Idag blir det tentaplugg i massor, jobb, middag med tjejerna och lägenhetsintervju. Vilken dag!

Nu ska jag äta upp min frukost.


Ååååh

Min älskade S♥ är den personen som kan göra min vansinning fortast, får mig att gråta genom att trycka på en knapp, har minst förståelse för tentaplugg och kan få mig att hata honom mest i hela världen. Men han är den mest förstående människan när det väl kommer till sak, den ärligaste själen på denna jord och den mest underbara pojkvän man kan ha. Jag älskar honom mest i hela världen. Nu är det bara dags för mig att flytta hem snart, så vi kan köpa vår lägenhet och börja ett liv tillsammans. För ärligt talat så är jag lagom dryg som bara flyttar runt hela tiden och lämnar honom i Malmö.

Jag tror att kärleken övervinner allt.

Amor Vincit Omnia
som står över vår säng stämmer verkligen.


Sov gott.


Nu blir jag lite sur på mig själv!

Jag har blivit så odisiplinerad den senaste tiden! Blir galen på sånt. Det är inte okej att äta lite godis då och då, det är inte okej att unna sig fika var varannan dag och det är verkligen inte okej att inte följa sina egna pluggschema. Jag mår faktiskt inte bra av att inte känna att jag lever ett sunt liv. Sen tycker jag absolut att alla är värda att skämma bort sig själv då och då. Nu blir det ändring på det! Iallafall med pluggandet, godis-dilemmat får jag lösa efter tentorna. Jag kommer knappast kunna sitta konsentrerad i 2 veckor utan socker...! Alla som funderar över Nutrilett kan ju slänga sig i väggen, äta sunt och regelbundet med träning får vem som helst i sommarform.

Nu ska jag boka in mig på 70min spinning ikväll, sen sätta mig och läsa Animal Spirit till MacroEconomics Assignmenten som ska vara klar snart.




Solen värmer på riktigt!!

Gud vad underbart! Varje morgon när jag vaknar, kommer jag upp till strålande sol och blå himmel. Igår eftermiddag kände man riktigt hur solen värmde, VÅÅÅR! Det kommer dock dröja ett tag innan snödroppar och krokusar börjar blomma här i Jönköping, med tanke på att Vättern har frusit till is. Turen är att jag snart ska till Malmö och mamma har redan skvallrat om deras underbara vår där nere.

Nu ska jag dricka upp mitt kaffe och byta om för skola. Sista exercise seminar i Financial Planning. Tentorna närmar mig med stormsteg...!


Dålig uppdatering här...

Förlåt kära läsare för dålig uppdatering här! Det händer så mycket hela tiden, så får inte nog med tid över för att sätta mig ner och lätta mitt hjärta för er.

Jag har bestämt mig för att visa min senaste tid i bilder i stället.

GammaCup i Stockholm med mina söta hoppare





Vackra K kom på besök från Linköping. Middag tillsammans med söta L på Karlssons Salonger

Vi drack även äckligt vin på 8Glas


Vi var på bio med mina småknattar och såg Alice in Wonderland

Jag åkte till Borås för att träffa mina två tvillingsjälar

Underbara C & S


Kvällen blev ganska uppochner och galen...

Drick mer och du känner dig snyggare än du är?! Jo antagligen...




Lördag

- Äta frukost
- Jobba
- Äta på McDonalds
- Se Alice i Underlandet med mina kycklingar
- Åka till Borås
- Äta middag
- Festa på XoY




Trevlig helg!



Hos linn

Jag bor förtillfället hos L, är utslängd från min lägenhet ett par dagar. Sinnes! Kommer bli knapert med updates här. Ni får klara er utan mig ett par dagar till, precis som älskade S♥ måste göra 90% av året!


RSS 2.0