Stockholm!

Då befinner jag mig i huvudstaden. Kom hit redan igår morse. M ringde 05.10 och sa att han var utanför min dörr om tio min. Sen bar det av! Som tur var hade jag med min kudde och kunde få två timmars extra sömn i bilen. Efter en hel dag med tävlingar på Eriksdalsbadet och att jag dömde en tävling som höll på i nästan tre timmar var jag helt slut i huvudet.

Har eftermiddagen fri idag! Helt underbart! Skulle egentligen träffat älskade J och tagit en fika, men hon ringde i sista stund med återbud. Får se, vi pratade något om att gå ut och äta middag ikväll istället. Nu ska jag lägga mig på soffan och vila ögonen ett tag.
Måste bara påminna er läsare om att jag firar 4 års jubileum idag! Jag & mitt körkort! :)
Trevlig helg!



Fullt ös en torsdag

Klockan ringde imorse 05.55 och jag visste knappt vart jag var när den väcker mig ur en dröm. Steg upp för att skynda iväg på spinningpass med L som börjar redan 06.45. Även om det alltid känns så himla tungt när klockan ringer är det så underbart att kvart i åtta och veta att man redan tränat, sen är man välförtjänt en varm dusch. Vi åt sedan frukost tillsammans på Bernads, stora härliga frallor och vi avslutade frukosten med vars en stor kaka.

Jag glömmer hela tiden att ta med min kamera, men ska fortsättningsvis vara bättre på att dokumentera åt er!

I kväll är det utgång. Först en sväng till skolans pub och kvällen ska sedan avslutas på Klubb Kaj. Så himla längesen jag var ute i Jönköping att jag faktiskt ser fram emot det. Så länge det inte börjar regna och blåsa stör det inte mig att man måste klä på sig lite extra på kvällen.

Nu är det dags för mig att skriva lite på min inlämningsuppgift i Strategy and Technology.


Höstmys

Nu under förmiddagen har jag fått en lång prommenad i ett ganska behagligt höstväder. Det jag älskar med hösten är alla fina färger som trädens löv skiftar i. Tog en sväng inom stan påvägen hem, köpte med mig Sofi Fahrmans nya bok Elsas Värld. Nu blir det lite mys i sängen med min nya bok och en kopp violtea innan det bär av till skolan. Ska ha första lektionen i Strategy and Technology, med mitt simhoppsbarns pappa som course co-ordinator. Har läst lite i kursinnehållet och kursen verkar vara intressant.

Samsung Galaxy S

Jag har äntligen fått min nya mobil! Har längtat så himla länge. När S och jag var på MediaMarkt i lördags tänkte jag att jag kunde kosta på mig ett mobilskydd. Där springer jag gång upp och gång ner för att hitta ett snyggt skydd, men överallt hänger bara iPhone-skydd. Vita, svarta, små, stora, hårda, mjuka, metallfärgade och genomskinliga. Tillslut fick jag fråga efter ett till Samsung och där längst ner på hyllan hände ett svart och ett vitt. Och jag som suktade efter ROSA...! Var en snabb visit på A6 nu på förmiddagen för att prata med dem inne på Telenor. Insåg snabbt att det inte är värt att betala 19kr/dygn för mobilsurf, och nu är det problemet löst! Kom även hem med lite nytt smink från Make Up Store.
Nu är det dags för mig att laga lite lunch och i eftermiddag blir det ny kursstart i Management Accounting. Har för engångsskull varit ute i god tid med att beställa min kurslitteratur. Jag lär mig av mina misstag, sist tog det en månad innan jag fick min bok i Business Statistics.

Jag har verkligen varit usel på uppdateringar!

Hej kära läsare,

Jag har sedan flera månader tillbaka varit väldigt dålig på att uppdatera här i bloggen. Nu när jag var hemma i Malmö i helgen fick jag en massa klagomål och bestämde mig för att ta upp bloggen igen. Dessutom kommer den vara perfekt för er här hemma nu när jag flyttar i januari.

Kom upp till Jönköping i förmiddags, fick åka med H hela vägen. Verkligen underbart att slippa åka tåg och bara sitta i passagerarsätet med en kaffe i handen. Mina nya kurser börjar inte förrän imorgon, så denna soliga måndag kommer jag spendera på gymmet och senare ikväll blir det jobb.

Nu ska jag titta lite på TopModel innan jag beger mig till gymmet.




RSS 2.0