Godmorgon Jönköping!

Nu sitter jag helt klar med fyra maskiner tvätt i tvättstugan. Är påväg att bege mig till torget med en tjej i min klass. Dags för mig att köpa julblommor och grane till min lägenhet. Tänkte även passa på att köpa massor av färsk frukt. Älskar frukten och grönsakerna från torget, när odlat och alltid färska.

Igår blev det först after work på Harrys. Hela gänget var där. Jätte trevligt. Ett glas vin och tacosbuffé för 39kr. Inte illa! Efter middagen hyrde L&L, R och jag film och köpte godis, så avslutade vi kvällen hemma hos mig. "Blow" fick det bli igår. Efter att jag sett 1½ timme av filmen insåg jag att jag hade sett filmen tidigare och beslöt mig för att somna i soffan med L. Där låg vi skavföttes i världens minsta soffa.


Pepparkaks bak

Nu luktar det jul här hemma! Jag har bakat pepparkakor. Tycker att de ser ut lite som om dagsbarn har gjort dem. Fast de är iallafall bakade med kärlek.



Nu är det dags för mig att fräscha upp mig. Ska möta L&L på afterwork på Harrys klockan fem.


Ha en bra kväll!


Lägenhetsvisning

Godmorgon läsare! Ber om ursäkt för att jag inte la upp bilderna igår.

Här kommer en rundtur i min lägenhet. Jag är ingen mästerfotograf, men ni får er en uppfattning iallafall.


Ena delen av vardagsrummet. Här ser vi även min TV från 1800-talet, som fungerar hur bra som helst!


Mitt sovrum från ingången i hallen.


Den älskade sängen. Känns som om jag spenderar alldeles för lite tid där nu för tiden.


Andra sidan....


Mitt badrum. Här är fortfarande höstinredningen. De röda handukarna och övrigt kommer på lördag när jag har tvättid.


Förtitt 1 på köket. Måste visa min fina advendsljusstake som jag trixade med igår. Min tumme är hela massakerad från nålarna som sitter i ljusen. Men, nöjd är jag!!


Förtitt 2 på köket. Ni måste även se min fina "wall of fame". Det som jag är mest nöjd med här är att jag inte hade något vattenpass eller linjal när jag gjorde det. Ögonmått och ett gammalt kuvert is the shit! Haha.

Om någon av er är sugna på att ge min lite inredningstips så är jag tacksam för det. Alltid kul med nytänkande. Eftersom min lägenhet ursprungligen är från 1960, utan någon renovering, tycker jag att jag lyckats ganska bra. Såklart måste jag även nämna älskade J och tacka ännu en gång för all hjälp.

Dags att göra mig iordning för skolan.


Ledig

Nu är jag "ledig" fram tills på tisdag igen. Helt galet, helt plötsligt var bara alla lektioner inställda. Ganska skönt, men tro inte att det kommer bli en lugn stund. Nu är det tenta plugget som börjar igen. Microeconomics och Basic Financial Accounting. Får behsök hela nästa helg, så det gäller att ta vara på tiden. Jag har till och med tagit ledigt på lördag för att kunna få mer tid för böckerna. Jag har alltid en tendens att slösa bort all tid. Den går ju så fort!


Jag har lovat er innan att visa min lägenhet, men sen gick mig kamera sönder och strax efter det min laptop. Nu när allt är som det ska så tänkte jag visa er min julpiffade lägenhet. Måste bara tillbaka med en ljusstake som inte funkade igår när jag kom hem med den från affären. Ni kommer även få vänta med att se köket tills på lördag. Ska nämligen iväg och fixa nya gardiner då.

Dags för lite BFA-assignment. Ska på grupp möte halv ett.

Vänta! Vad hände? Hur fint väder som helst för en sekund sen och nu började det ösregna. Mysko!












Om inget annat har jag världens sötaste Mickey Mouse tröja på mig idag.




Julpyssel

Massor av julpyssel här hemma. Idag har jag satt up ljusstakarna, tagit fram röda kuddar till soffan, röda löpare och bordtabletter. Även tagit fram de röda grytlapparna och kökshanddukarna. Nu är det bara grane på balkongen, röda handdukar och julgardiner kvar till mitt kompletta jul hem. Verkligen en steril jul här hemma, men jag är minimalist och hatar alla små dekorationstomtar!

Nu är det dags för mig att hoppa i säng.


God natt.


Julpyssel

Massor av julpyssel här hemma. Idag har jag satt up ljusstakarna, tagit fram röda kuddar till soffan, röda löpare och bordtabletter. Även tagit fram de röda grytlapparna och kökshanddukarna. Nu är det bara grane på balkongen, röda handdukar och julgardiner kvar till mitt kompletta jul hem. Verkligen en steril jul här hemma, men jag är minimalist och hatar alla små dekorationstomtar!

Nu är det dags för mig att hoppa i säng.


God natt.


Tjejmiddag.

Nu är det dags för mig att ta tag i Pernod Ricard arbetet i BFA som ska vara klart tills imorgon. Suck! Jag har tappat all koncentration för studier den senaste tiden. Egentligen borde jag vara mer motiverad, för jag har fått mina betyg i de två förra ämnena och i alla inlämningsuppgifter hittills. Sitter inne med två VG i de första kurserna och har klarat allt annat i skolan. Men ändå så tar det emot.

Har haft en liten tjejmiddag här hemma ikväll med L&L. Jag hade lagat något som jag varit sugen på i flera veckor, men inte orkat laga till mig själv. Det blev kyckling med banan och kurry som det serverades ris till. Såklart var det bästa av allt, att mina gäster tyckte det var gott!


Födelsedagsbarn!

Idag fyller S 24år. Grattis grattis!


Himlarns, alla börjar bli så gamla. Det är kanske som min gamla tränare säger, att för varje gång vi ses så klättrar jag nämre honom i åldern. Usch!!

Men iallafall. Stor grattis!!


Stockholm är världens bästa stad!

Hela helgen från fredags morgon har jag varit i Stockholm. Jag tycker att det är en helt fantastisk stad. Det har varit simhoppstävlingar för mina duktiga små hoppare, Aqua Rapid. Jag har även träffat älskade underbara J. Vi var och åt hummer på Mellow i fredags och avrundade kvällen med en drink på Olssons Skor.

Lördagen började tidigt, men samling redan klockan sju på badet. Hade inhoppning med mina hoppare och två av dem körde sedan en 3m tävling. Efter förvirrade dommare, med förvirrade tränare och hoppare löste sig tävlingen till det bästa. Och min ena tjej kom hem med ett silver.

Påväg från JSS övernattningsställe, påväg upp i stan, går jag vilse som vanligt. Det är en ny vana jag dragit på mig. Ringer J helt förvirrad, som så klart inte har en aning om vart jag befinner mig. Lycklig blir jag när jag äntligen hittar till Mariatorget och känner igen mig. Möter upp J, sedan tar vi en runda i stan. Går förbi NK och Sturegallerian, tar en kaffe på Fresco, möter upp E och köper skor. Kom äntligen hem med mina kängor jag suktat efter länge. Det blev ett par bruna curlingkängor från Bally. Så nu får jag hoppas på att det blir mågon vinter. Vi avslutade vår mysiga dag med middag på East. Den var väldigt god och enligt J är det stans godaste sushi.

Nu är det snart dags för mig att bege mig till badet. Känner mig jätte hängig och trött. Var i skolan redan klockan 8 imorse, sen efter jag hämtat ut min nya laptop från posten har jag mest legat och vilat mig på soffan. Slumrade till en timme med. Hoppas jag inte blir sjuk!

Är så himla glad att min laptop från HP äntligen kommit. Den har så hightech att jag knappt förstår hur man gör. Och jag som tyckte MAC var jobbiga... Haha.


-



Vad har jag att ge dig som ingen annan har? Jag är ingen skärskilld, medans du är underbar.

Du är allt jag har och allt jag ber om.

Hoppas, tror och vill att du ska hålla fast vid mig.


Simhopp

Ajajaj! Berättade för er igår att jag skulle göra simhoppsdebut. Vilken tjej alltså. Här körde jag hela min gamla 1m serie utan problem. Kom hem glad efter träningen och kände inga direkt men. Och i morse.... vilken träningsvärk jag ligger inne med i nacken!

Har tränat mina småhoppare idag mellan 9-12. Tror bestämt att de kommer ha världens träningsvärk imorgon, kände mig som värsta tortyr tränaren idag. Men det är bra, de behöver all styrka de kan få.

Nog med att jag är deppig idag, så gör mig värdet ännu deppigare. Behöver verkligen sätta mig ner och plugga, fast kan inte koncntrera mig det minsta. Alla tankar bara far i huvudet. Får se kanske slår ihop böckerna och sticker till hemmakväll för att hyra film och köpa godis.

Trevlig lördag.


Fredag

Nu sitter jag färdig för att gå till Scott Hackers Derivates-lesson. Solen skiner för första gången på flera dagar. Det spritter i kroppen och man blir så mycket gladare.

Idag ska jag göra simhoppsdebut efter tre år... Vad har jag gett mig in på? Är redan nervös. Har nämligen lovat att träna tillsammans med mina små hoppare imorgon och därför måste jag såklart träna lite före. Undra vad deras föräldrar kommer tro annars, ojojoj! Haha.



Fullfart!

Nu har jag haft lite mer än en vecka bloggpaus. Behövde verkligen fokusera på en massa andra viktigare saker ett tag. Idag känner jag mig redo för att ta på mig bloggen igen. Det är mycket som händer nu om dagar. Massor av plugg i skolan, träning och massor av jobb. Jag tycker lika mycket om alla tre sakerna och lägger därför ner mycket tid. Ett tag nu har det kännts som om tiden inte räcker till och jag bara blivit tröttare och tröttare.

Pappa är påväg hit nu, han är uppe och ställer ut med sitt förtag på Elmia Subcontractor mässan och vi ska ikväll till Pasta House för att äta middag. Helt klart Jönköpings bästa pasta restaurang.

Jag kommer inte skriva om missad tid här i bloggen, utan fortsätta som vanligt med träningstips, mattips, min vardag och lite annat smått och gott.

I helgen blir det inte mycket inplanerat mer än massor av plugg och jobb. Köpte mig två tjocka bitar oxfilé idag som jag ska tillaga imorgon till ett glas rött. Ska bli riktigt skönt med en fredag utan planer. Kommer kura ihop mig i soffan och se idol, vilket jag missat flera veckor i rad nu.

Slänger upp en bild på mina söta simhoppare.



Bloggpaus

Mina kära läsare, jag måste tyvärr ta en bloggpaus. Just nu är det mycket som händer runt omkring mig, skola, jobb, träning, vänner och såklart min älskade S. Det känns inte helt som om tiden räcker till. Jag behöver alltså en paus. Lovar att ta tag i bloggen snart igen. Ni kan hålla utkik redan i nästa vecka.

Ha det bra så länge!


RSS 2.0