En rubrik

Har lite svårt med att komma på en rubrik idag. Bara en massa klydd för tillfället. Har precis insett att studera.nu har missat att lägga till poäng från mina utlandsstudier och diplom i Ung Företagsamhet. -2 p. på min ansökan. Inte konstigt att jag kom på 193 reserv. Har pratat med universitetet nu och sitter i telefonkö till studera.nu. Du står fortfarande i kö. Din plats är 42. var god håll kvar, vi tar strax emot ditt samtal. Måttligt irriterad jag är nu. Tänk om jag inte kommer in för att de strulat till med mina papper. Gah!

Igår satt vi ute hela kvällen och spelade "Malmö spelet". Monopol som utspelar sig i Malmö. Så istället för att gå i fängelse fick man spela bort sina pengar på Casino Cosmopol. Jag, suck, förlorade! Så klart ska S vinna, har har en tendens att göra det så fort vi ska göra något.  Jag tycker att sällskapsspel är underskattat, man borde göra det oftare! Även om jag inte tycker om att förlora.

Nu ska jag ut och springa en runda, behöver verkligen avreagera mig lite. Just nu kokar hela kroppen, för alla saker runt om mig. Sen ska jag nog cykla hem till mormor en sväng och vara smakråd åt hennes nya klänningar.


Så här glad ser M ut innan han och jag börjar förlora.


The winner takes it all!


Comments

Comment here:

Name:
Remember?

E-mail: (publishes not)

URL/Bloggadress:

Comment:

Trackback
RSS 2.0