Söndag i Båstad

Imorse började jag och J dagen med en jätte mysig frukost på vår lantgård i en verkligen pitoresk miljö. Efter att ha packat väskorna hämtade mamma och pappa oss och vi åkte in till Båstad för att se finalen. Matchen började inte förrän två så vi tog oss en prommenad i Båstad. Där finns verkligen hur många söta små hus som helst! Riktigt gulliga och gammeldags. Efter redan 10 min på vår promenad längs kusten kommer där en vanlig man i slappa kläder med en hund. Ju närmre han kommer desto mer skygg blir han, nästan jämnsides med oss ger han oss en snabb blick och drar sedan ner kepsen för huvudet och upp med kragen. Gissa vem det var?! Prins Carl-Philip i egen hög person. Det var helt klart helgens bästa hot-spot, men vi har även sett bla Peppe Eng, Henric Larsson och Zlatans fru.

Lite innan matchen började tog jag och J plats i loungen för att se finalen. Spännande räcker nog inte att säga. I andra set kände man gåshud på kroppen för Söderling. Men, som ni säkert redan vet vann han Swedish Open 2009. Grattis!


J med sin baguett till lunch





Nu är det dags för mig att byta om och krypa till sängs. Klockan ringer sex imorgonbitti, så det gäller att få ordentlig sömn inför en tuff dag.


Comments
Posted by: Flooos

Har du koll på dina nycklar? =)

2009-07-20 @ 09:13:39
URL: http://floosan.blogg.se/
Posted by: Anonym

kika längre ner på bloggen =)

2009-07-20 @ 17:41:18
URL: http://floosan.blogg.se/

Comment here:

Name:
Remember?

E-mail: (publishes not)

URL/Bloggadress:

Comment:

Trackback
RSS 2.0