Amigo på besök

J har varit nere på besök igen från Stockholm två dagar. Vilket alltid är lika mysigt. Hon hade med sig sin söta lilla vovvsing som jag är på tok förälskad i.

För min del har det varit en hel del pluggande medans hon varit nere, men vi har även hunnit med mysiga fikor, goda luncher och rolig matlagning om kvällarna. Det känns nästan som om det ända vi gör är at äter, men så är så klart inte fallet. Det är bara det att en kopp tea gör tillvaron så himla mycket trevligare. Vi har testat två nya restauranger, den första var Anna Greta en mysig Tapas restaurang med ett snabbt kök och god mat. Lunchen var prisvärd och standarden hög. Den andra var Tortellini som ligger på en tvärgata bakom där jag bor. Ett italienskt kök med stort urval av mat, bra service, verkligen prisvärd med hemma lagad pasta och gourmet pizzor. Dit kommer jag definitivt att gå fler gånger.

En paus i shoppingen gjorde vi på Café Kaffebönan ett litet sött café, med med lite kal inredning och stämning. Inte allt för många olika sorters kakor, men med mysig utsikt över Munksjön. Sen idag skulle vi egentligen prova café Laktos som är ett pyttelitet café i en mysig miljö, men oturen var den att just idag var det stängt. Så det blev att mysa på favorit stället Café Johan. Vi åt även lunch på Café Paus i söndags, vilket är ett super bra lunchställe för den hungrige. Man får peka på exakt vad man vill ha på sin sallad, en rejäl portion men gott bröd.


Lunch på Anna Greta


Fläskkaré med råstekt potatis


Tillagning av fisksoppa


Så här fint är det aldrig när jag lagat mat ensam. För mycket disk...




Efter två timmars slit blev det väldigt gott!


Lilla Amigo


Comments

Comment here:

Name:
Remember?

E-mail: (publishes not)

URL/Bloggadress:

Comment:

Trackback
RSS 2.0